Ferăstraie pe baterii sau pe benzină - pentru grădinarii pasionați

Ferăstraiele compacte de la AL-KO vă ușurează finalizarea tăierii lemnului. Pentru confortul dumneavoastră, ferăstraiele AL-KO sunt proiectate cu o distribuție optimă a greutății. Uneltele pentru tensionarea lanțului sunt incluse permițându-vă să vă începeți munca rapid și ușor. Sistemul de rupere a lanțului și cel de protecție a mâinilor sunt proiectate în așa fel încăt să vi se asigură cel mai mare grad de siguranță posibil.

Product filter


Beneficiile dumneavoastră
Avantajele ferăstraielor AL-KO | siguranță dublă

Siguranță dublă

Cu frână de sistem și suport de protecție a mâinilor cu oprire rapidă a lanțului, este de cea mai înaltă siguranță - proiectat pentru o muncă confortabilă și fără accidente.

Avantajele ferăstraielor AL-KO | Muncă ergonomică

Mâner perfect

Cu greutatea lor echilibrată, ferăstraiele AL-KO se potrivesc bine în mână. 

Avantajele ferăstraielor AL-KO | Întreținere facilă

Ușor de manevrat și întreținut

Lubrifierea automată a lanțului și fereastra de inspecție de pe rezervorul de ulei facilitează întreținerea ferăstrailor AL-KO. 

Ferăstraie AL-KO | Game de produse
Pe baterii sau electric?

Ferăstrău pe baterii AL-KO 36 V: flexibil, fără emisii Li-Ion-Power.

Ferăstrăul pe baterii impresionează prin forma sa subțire, prin caracteristicile sale fără compromisuri și prin alimentarea fără fir, fără emisii, cu Li-Ion. Oferă o performanță de tăiere foarte puternică și durabilitate datorită barei și lanțului originale Oregon. Încordarea lanțului fără scule facilitează lucrul cu acesta, la fel ca și sistemul automat de lubrifiere a lanțului cu fereastră de inspecție vizuală pe rezervorul de ulei. Siguranța este garantată de frâna de sistem și de protecția mâinii cu oprire rapidă a lanțului.

AL-KO 36 V: Bateria pe primul loc

Tunderea gazonului, tunderea gardului viu sau suflarea frunzelor de toamnă cu o singură baterie din familia AL-KO 36 V. Cu mașinile de tuns gazon și alte unelte de grădinărit, care aparține familiei de baterii AL-KO 36 V oferă totul pentru grădina dvs. În plus, datorită celulelor litiu-ion, aceasta este excepțional de durabilă și nu se descarcă singură, deoarece nu există efect de memorie.
Ferăstraiele pe baterii combină avantajele motoferăstrăului pe benzină, cum ar fi flexibilitatea, cu avantajele ferăstrăului electric, cum ar fi întreținerea redusă și zero emisii. Fierăstrăul fără fir impresionează prin forma sa subțire, prin caracteristicile fără compromisuri și prin alimentarea cu Li-Ion fără fir și fără emisii.

Alte avantaje:

Performanță de tăiere puternică și durabilitate datorită barei și lanțului originale Oregon
I Model din familia de baterii AL-KO 36 V, fără baterie și încărcător inclus.
I Întindere a lanțului simplă, fără scule
I Lubrifierea automată a lanțului și vizor de control pe rezervorul de ulei
I Safety is ensured by the system brake and hand guard with chain quick stop

Motoare pe baterii cu putere ridicată 

Pe un teren bogat în vegetație, trebuie să tăiați în mod regulat copacii și arbuștii înalți pentru întreținere sau replantare. Dar chiar și în grădinile și parcelele mai mici este întotdeauna ceva de făcut când vine vorba de lemn. Fie că este vorba de tăierea crengilor, de mici lucrări de finisare interioară sau de pregătirea lemnelor de foc - motoferăstraiele fără fir sunt alegerea potrivită pentru aceste și alte lucrări de tâmplărie.

Marcajele calității:

I Fără fir datorită bateriei puternice Li-Ion 
I Întinderea lanțului fără scule 
I Lubrifierea automată a lanțului 
I Membru al familiei AL-KO EnergyFlex

Faceți ceva bun pentru dvs. și pentru grădina dvs.: ferăstraiele cu lanț fără fir de la AL-KO sunt silențioase și fără emisii și, prin urmare, nu afectează mediul înconjurător.

Ferăstraie electrice: ideale pentru trunchiurile mai groase și mai subțiri din grădina proprie

Trebuie să tăiați periodic copacii și arbuștii înalți pentru întreținere sau replantare. Chiar și în grădinile și parcelele mai mici este întotdeauna ceva de făcut când vine vorba de lemn. Fie că este vorba de tăierea crengilor, de finisarea interioară sau de pregătirea lemnelor de foc - ferăstraiele electrice sunt alegerea potrivită pentru aceste și alte lucrări din lemn. Pentru a vă face munca cât mai ușoară, mașinile AL-KO sunt echipate cu caracteristici de primă clasă. Bara și lanțul sunt originale din Oregon și impresionează prin performanțele excelente de tăiere și durabilitatea lor. Datorită motoarelor super puternice, ferăstraiele noastre electrice cu lanț glisează prin orice tip de lemn la o viteză de 13,5 m/s fără probleme. Pentru siguranța dumneavoastră, acestea au o protecție pentru mâini și o frână de sistem care asigură o oprire rapidă a lanțului în caz de nevoie. Ferăstraiele noastre electrice sunt maeștri în materie de confort. Lanțul este lubrifiat automat, iar rezervorul de ulei are o fereastră de control.

Electric chain saws are your strong and reliable partner for all woodworking. Thanks to electric motors with plenty of power, you can saw thin branches as well as thick trunks effortlessly. In our shop you can choose between a classic cross motor or a handy longitudinal motor. They are ideal for use in the house or areas close to the house. Electric chain saws are recommended for hobby gardeners who cut smaller trees, branches or firewood. Also very suitable for the construction sector.

Alte avantaje:

I Fără gaze de eșapament, astfel ferăstrăul electric poate fi folosit și în încăperi închise sau hambare.
I Design subțire cu motor montat longitudinal
I Siguranță: prin sistemul de frânare și oprire rapidă a lanțului
Protecție la suprasarcină în caz de supraîncălzire
I Easy maintenance


Ferăstraie electrice: greutate redusă cu motoare puternice 

Versiunea clasică este cea cu motor transversal puternic. În concepția sa, am pus un mare accent pe distribuția optimă a greutății. În acest fel, puteți tăia lemnele pentru focul din sobă, de exemplu, cu ușurință și în cel mai scurt timp posibil. Motorul longitudinal face ca ferăstrăul electric să fie mai subțire și vă sporește libertatea de mișcare. Cu manevrabilul EKI 2200/40 puteți tăia crengi și grinzi la înălțimi mari, fără să vă obosiți.

Ambele versiuni sunt extrem de ergonomice și inovatoare în designul lor, astfel încât puteți spune adio mușchilor dureroși și durerilor de spate. - Durabile, cu necesitate redusă de întreținere și fără gaze de eșapament nocive - Putere de până la 2.400 wați în funcție de model - Lungime bară de până la 40 cm - Întindere lanț parțial fără unelte Faceți un bine atât ăpentru dumneavoastră cât și pentru grădina dumneavoastră: ferăstraiele electrice de la AL-KO sunt lipsite de emisii și silențioase și astfel și delicate cu mediul înconjurător.

Ferăstraie AL-KO | Informații relevante
Informații relevante
| Îmbrăcăminte de protecție adecvată
Înainte de a începe, trebuie să vă îmbrăcați corespunzător! Protecția pentru cap, ochi, urechi, mâini și picioare este obligatorie. Pentru zona capului există o cască de protecție cu vizieră și protecție pentru urechi, care protejează împotriva zgomotului și a crengilor și așchiilor zburătoare. De asemenea, este esențial să purtați pantaloni de protecție împotriva tăierilor cu inserții întărite la nivelul picioarelor și pantofi de protecție împotriva tăierilor atunci când lucrați cu drujba.

| Pornirea corectă a ferăstrăului
Când porniți motoferăstrăul pe benzină, așezați-l pe sol și țineți-l ferm (bara de ghidare trebuie să fie liberă). Întrerupătorul de lângă mânerul din spate este ceva asemănător cu încuietoarea de contact a unei mașini. Pe "I" se lucrează, pe "O" (STOP) ferăstrăul este oprit.

Cum să țineți corect ferăstrăul
Cu mâinile se prind mânerele astfel încât degetul mare să cuprindă întotdeauna mânerul (mâner închis). Țineți întotdeauna utilajul cu ambele mâini! Ferăstrăul trebuie sprijinit cât mai mult posibil atunci când se taie (pe buștean sau pe gheara de oprire). Sprijinirea motoferăstrăului sporește siguranța și facilitează ținerea acestuia.

| Poziția ideală a corpului în timpul tăierii cu ferăstrăul
Poziția de bază atunci când se taie cu un motoferăstrău trebuie să fie întotdeauna aleasă astfel încât corpul să nu fie dezechilibrat de impact și de tragere. Pentru o poziție fermă și sigură, picioarele sunt decalate lateral și longitudinal. Nu folosiți drujbe pe scări sau pe copaci.

|Întreținere
Retensionarea, lubrifierea și ungerea regulată lanțului sunt extrem de importante și pot fi efectuate prin intermediul șurubului de tensionare a lanțului. O tensionare incorectă poate duce la uzura prematură a barei de ghidare sau la ruperea frecventă a lanțului. Unele ferăstraie cu lanț AL-KO sunt echipate cu lubrifiere automată a lanțului, precum și cu un regulator pentru reglarea volumului de livrare a uleiului.

Curățarea motoferăstrăului este obligatorie: Curățarea regulată a motoferăstrăului de murdăria uscată și încăpățânată, cum ar fi rășina, este esențială. Îndepărtați lanțul și curățați motoferăstrăul după fiecare operațiune. Este deosebit de important ca lanțul să fie întotdeauna ascuțit în mod optim, așadar nu începeți o astfel de operațiune dacă nu ați învățat acest lucru sub îndrumare profesională. În general dacă se respectă programul de întreținere din instrucțiunile de utilizare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea ferăstrăului dumneavoastră cu lanț.

| Sfatul nostru pentru silvicultorii amatori: Obțineți "permisul de conducere a ferăstrăului"
Permisul de ferăstrău este un certificat de calificare pentru toți cei care doresc să taie ei înșiși lemne de foc în păduri și, bineînțeles, pentru toți cei care lucrează în mod profesionist cu ferăstrăul. Conținutul și cerințele cursurilor sunt stabilite de companiile de asigurare obligatorie împotriva accidentelor. Puteți găsi cu ușurință un astfel de curs în zona dumneavoastră, acesta este oferit de administrațiile silvice sau de magazinele de bricolaj, printre altele.


Cookies

AL-KO Geräte GmbH și partenerii săi au nevoie de consimțământul dvs. (faceți clic pe "Sunt de acord") pentru utilizărea individuală a datelor,  pentru a salva și / sau a prelua informații de pe un dispozitiv (adresa IP, ID-ul utilizatorului, informații despre browser). Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.

Utilizarea datelor

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru:

Comunicarea cu dvs;

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate)..