Sistem de tăiere ergonomic pentru tunderea precisă a gardului viu

Foarfecele de gard viu AL-KO asigură o muncă extrem de ușoară. Acestea au un sistem de tăiere ergonomic care oferă confort și siguranță. Nivela cu bulă integrată vă ajută să tăiați gardul viu drept și uniform. În plus, cablul de siguranță garantează o securitate maximă în timpul utilizării a foarfecelor de gard viu. Lamele de siguranță ascuțite cu diamant permit o capacitate mare de tăiere, ceea ce duce la rezultate excelente de tăiere. Deoarece tăierea gardului viu implică adesea lucrul deasupra capului, am proiectat mânere de spate pentru a fi optime și pentru aceste situații: Acestea sunt reglabile în mod variabil și, în combinație cu ergonomia sofisticată a utilajului, facilitează lucrul mai mult decât cu o foarfecă de gard viu convențională. Pentru întreținerea gardurilor vii foarte înalte, oferim, de asemenea, o gamă largă de utilaje cu rază lungă de acțiune alimentate cu baterii, ceea ce face ca întreținerea celor mai înalte garduri vii din jurul proprietății dvs. să fie o sarcină sigură și confortabilă.

Product filter

Beneficiile dumneavoastră
Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Lamă șlefuită cu diamant și protecție la impact

Tăiere perfecte și siguranță constantă

Lamele șlefuite cu diamant, garantează o tăiere curată. Dispozitivul de protecție împotriva opririi protejează lama atunci când se taie în apropierea solului și a pereților, iar husa servește și ca suport la perete.

Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Cablu de siguranță

Ce mai mare siguranță

Cablul unic AL-KO Safety împiedică în mod eficient tăierea cablului electric - pentru o mai mare siguranță la tăierea gardurilor vii (nu și la HT 440).

Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Nivelă cu bule integrată

Toate direcțiile perpendiculare

Nivela cu bule integrată susține o tăiere dreaptă și orizontală a gardului viu. Astfel, pot fi evitate denivelările în modelul de tăiere.

Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Funcții de tăiere

Cut in form and function

Fie că este vorba de tundere în formă sau de tăiere simplă - lamele ascuțite cu diamant ale foarfecii pentru gard viu din gama EnergyFlex garantează întotdeauna o tăiere perfectă. Comenzile ergonomice și distribuția echilibrată a greutății permit, de asemenea, lucrul fără oboseală în orice poziție, chiar și pe gardurile vii înalte. Practic: Husa de protecție servește și ca suport pe perete.

Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Muncă relaxată

Muncă relaxată

Comenzile ergonomice și o greutate perfect echilibrată permit o muncă fără efort. Vă puteți relaxa fără grija unui fir cu modelele pe baterii sau în combinație cu centura pentru baterii și adaptor.

Avantajele foarfecelor de gard viu AL-KO | Cea mai înaltă calitate

Cea mai înaltă calitate

Carcasa din plastic de înaltă calitate este deosebit de stabilă și robustă, ceea ce garantează o durată lungă de viață pentru foarfeca de gard viu.

Foarfece de gard viu AL-KO | Gama de produse
Gama de produse

Vă oferim patru game de foarfeci pentru gard viu și arbuști: de la aparatele mici cu tăiere multiplă pentru tăierea fină până la foarfecele clasice de gard viu pentru întreținerea amenajărilor. Utilajele noastre au un lucru în comun: motoare puternice, lame ascuțite respectiv siguranță și ergonomie maximă.

Avantaje:
I Mâner reglabil în 3 direcții
I Greutate echilibrată în mod optim
Mâner confortabil
Protecție integrată la oprire și la impact
I Sistem anti-vibrații pentru o muncă fără oboseală

Foarfecă gard viu electrică
Foarfecele clasice de gard viu electrice sunt disponibile cu trei caracteristici de echipare în 3 game diferite: Basic, Safety și Flexible Cut. Ceea ce au în comun toate acestea este greutatea redusă, lamele de siguranță cu tăiere diamantată contra-rotativă și echilibrul optim.


Foarfece de gard viu pe baterii
Foarfecele de gard viu din familia AL-KO 36 V oferă o tăiere optimă cu lamele sale șlefuite cu diamant și ergonomie ingenioasă.

O singură baterie puternică - multe unelte de grădină: Pe lângă foarfeca de gard viu pe baterii din gamele AL-KO 18 V și Energy Flex, puteți utiliza aceeași baterie pentru a opera o suflantă de frunze, un ferăstrău, o mașină de tuns iarba, un trimer și unealta noastră multifuncțională.

Unelte din gama AL-KO 18 V >     Unelte din gama AL-KO 36 V >


Multicutter pentru tăiere fină: Foarfecele pe baterii pentru iarbă și arbuști GS

Foarfecele pentru iarbă facilitează tăierea marginilor gazonului, în timp ce arbuștii mai mici și tufele pot fi ușor de modelat cu foarfecele pentru arbuști. Foarfecele multifuncționale, mici și la îndemână fiind soluția rafinată pentru arbuști, peluze, garduri vii și tăieri decorative.

Datorită mânerului extensibil opțional, pot fi tăiate chiar și distanțe mai mari, confortabil și fără a fi nevoie să vă aplecați.

Avantajele foarfecelor de abuști AL-KO | Foarfeci 2in1 - atât pentru iarbă căt și pentru arbuști
Foarfece AL-KO pentru iarbă și arbuști | Gama de produse
Foarfece gard viu | Rază lungă de acțiune

Sfaturi utile

Cu foarfecele de gard viu de la AL-KO, tăierea gardului viu devine mult mai ușoară. Aceste utilaje oferă o ergonomie elegantă și funcțională care vă economisește forța și resursele în timpul lucrului. Nivela cu bulă integrată vă ajută să tăiați gardul viu drept și uniform. În plus, AL-KO asigură o siguranță maximă în timpul lucrului cu ajutorul cablului de siguranță la unele modele. Cablul de siguranță previne tăierea cablului electric.


Alte avantaje al produsul de top din această gamă
| Lame șlefuite cu diamant
| Nivelă cu bulă integrat
| Protecție împotriva opririi cuțitului
| Carcasa angrenajului din aluminiu


Notă: Avantajele depind de fiecare model în parte 

Confort și siguranță atunci când lucrați cu foarfeca de gard viu
Am dezvoltat pentru dumneavoastră diverse funcții de siguranță unice, în funcție de model. Am conceput un cablu de siguranță care împiedică tăierea neintenționată a cablului de alimentare. Cu un utilaj AL-KO, sunteți, de asemenea, în siguranță împotriva pornirii neintenționate  datorită mecanismului nostru special de siguranță. Mânerele de la unele dintre foarfecele noastre de gard viu sunt reglabile în mod variabil și, în combinație cu ergonomia sofisticată a utilajului, facilitează lucrul mai mult decât cu o mașină de tuns gard viu convențională. Echipamentul depinde de model.


Foarfece gard viu | Sfaturi utile
Sfaturi și sugestii

Gardul viu este un element universal al grădinii, servind drept ornament, biotop și protecție vizuală. Este dificil să ne imaginăm un peisaj urban fără garduri vii, mai ales pentru că nu există aproape nicio limită în ceea ce privește varietatea acestora. Dacă vă decideți pentru un gard viu, puteți alege între plante veșnic verzi sau foioase (păduri de conifere sau de foioase), plante cu creștere rapidă sau lentă. Unele dintre ele sunt otrăvitoare, spinoase sau înțepătoare, în timp ce altele impresionează prin florile și parfumurile lor splendide. Dar toate au un lucru în comun: tunderea regulată a gardului viu este o necesitate pentru un gard viu sănătos, dens și frumos. Vă rugăm să țineți cont de următoarele patru sfaturi.

| Unealta potrivită pentru tăierea gardului viu

Foarfeca de gard viu pe baterii AL-KO HT 4055 este alegerea potrivită pentru tăierea gardului viu fără emisii, fără fir și cu zgomot redus. Utilajul ușor și manevrabil din familia AL-KO 36 V asigură un model de tăiere optim cu lama sa ascuțită cu diamant și, datorită ergonomiei sale sofisticate și a mânerului cauciucat, asigură o muncă confortabilă. Gardul viu poate fi tăiat în liniște, în siguranță și fără emisii.
Foarfeca de gard viu electrică AL-KO HT 600 Flexible Cut, alimentată de la rețeaua electrică cu mânerul său reglabil și ergonomic și cu cablul de siguranță unic, care împiedică în mod eficient tăierea cablului de alimentare, foarfecele asigură confort și siguranță în orice poziție.

| Îmbrăcămintea potrivită pentru tăierea gardului viu

Unele specii de gard viu, cum ar fi thuja, sunt otrăvitoare și pot provoca reacții alergice la contactul cu pielea. Spinii, ramurile ascuțite sau butașii zburători reprezintă, de asemenea, un risc pentru sănătate. Prin urmare, ar trebui să purtați îmbrăcăminte adecvată atunci când tăiați. Se recomandă să purtați încălțăminte rezistentă, îmbrăcăminte cu mâneci lungi, precum și ochelari de protecție și mănuși.

| Forma potrivită pentru gardul viu

Gardurile vii bine conturate și dense sunt un festin pentru ochi și necesită o anumită îndemânare și tactică. O sfoară întinsă vă ajută să mențineți înălțimea, direcția și forma. Tăiați puțin la început și rafinați după cum este necesar. Gardurile vii se taie întotdeauna trapezoidal, adică mai late în partea de jos decât în partea de sus. Astfel, ramurile inferioare primesc suficientă lumină, iar gardul viu rămâne frumos și stufos peste tot.

| Sfat suplimentar:
Gardurile vii dense și înalte nu numai că îi protejează pe proprietari de privirile enervante, ci și de posibilii hoți. Statisticile arată că locuințele cu garduri vii luxuriante sunt mai des afectate de furturi. Plantați gardurile vii la o distanță suficientă față de clădiri pentru a crea un spațiu deschis cât mai mare. De asemenea, este recomandabil să tăiați gardurile vii înainte de a călători. Acest lucru sugerează prezența dumneavoastră, iar posibilii intruși sunt mai ușor de expus privirii trecătorilor sau vecinilor.

Foarfecele de tuns gard viu de la AL-KO - o clasă de sine stătătoare  

Foarfecele noastre pentru gard viu conving prin materialele de înaltă calitate folosite. Lamele șlefuite cu diamant (în funcție de model) asigură o tăiere perfectă a gardului dumneavoastră viu. Cablul de siguranță și nivela cu bulă completează pachetul. Datorită diferitelor opțiuni ( baterie sau motor electric), aproape că nu există limite în ceea ce privește domeniile de utilizare.

Bucurați-vă de plăcerea grădinăritului la cel mai înalt nivel cu foarfecele pentru gard viu de la AL-KO. În gama noastră vastă veți găsi o selecție mare de modele diferite - unealta potrivită pentru toate cerințele!


Cookies

AL-KO Geräte GmbH și partenerii săi au nevoie de consimțământul dvs. (faceți clic pe "Sunt de acord") pentru utilizărea individuală a datelor,  pentru a salva și / sau a prelua informații de pe un dispozitiv (adresa IP, ID-ul utilizatorului, informații despre browser). Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.

Utilizarea datelor

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru:

Comunicarea cu dvs;

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate)..