Pentru furnizarea ecologică a apei de serviciu în casă și în grădină

Instalațiile de apă menajeră AL-KO sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea apei din cisterne sau fântâni ca apă de serviciu pentru electrocasnice, pentru udarea automată și eficientă a grădinilor și pentru creșterea presiunii în rețeaua de apă menajeră. Achiziționarea unei instalații de apă menajeră reprezintă o investiție rațională, deoarece reduce consumul de apă potabilă. În plus, produsele AL-KO economisesc energie și, în funcție de model, dispun de modul Eco, care reduce consumul cu până la 15 procente.

Electropompele  AL-KO pentru apă uzată se caracterizează prin dimensiunile reduse și administrarea ușoară, respectiv mai presus de toate, prin presiunea constantă de ieșire în timpul funcționării - acest lucru este deosebit de avantajos pentru aspersoarele de gazon. Acestea asigură o alimentare automată, controlată electronic, cu apă menajeră de îndată ce un aparat de consum este pornit. Electropompele pot fi utilizate pentru a opera mașinile de spălat și dușurile din locuințe într-un mod economic. Un sistem de protecție împotriva funcționării în gol protejează pompa împotriva posibilelor daune în cazul în care nu este disponibilă apă. De asemenea, filtrul XXL ușor de curățat asigură o protecție optimă împotriva contaminării. Datorită supapei de reținere integrată în filtru, distribuitoarele de apă menajeră AL-KO aspiră apa deosebit de rapid și, prin urmare, sunt ușor de pornit.

Informații suplimentare >

Product filterHidrofoare
Hidrofoare AL-KO | Avantaje

All in one

Hidrofoarele AL-KO Premium combină avantajele a diferitelor tipurilor de pompe: funcționare complet automată, monitorizare electronică și consum redus de energie.

Hidrofoare AL-KO  | Economic și automat

Economic și complet automat

Consum redus de energie electrică, deoarece instalațiile de apă menajeră alimentează cu prelevări mai mici de apă din sursa de apă din vasul sub presiune. Acest lucru este susținut de modul ECO opțional, în care pompa furnizează și mai economic și mai eficient.

Hidrofoare AL-KO  | Monitorizarea presiunii în cazane

Monitorizarea presiunii în cazan

Sistemul de control electronic inteligent nu numai că monitorizează funcționarea hidrofoarelor prin protecția împotriva funcționării în gol, dar verifică, de asemenea, în mod regulat dacă există o cantitate suficientă de aer în vasul sub presiune, asigurând astfel o mai mare fiabilitate operațională și o durată de viață mai lungă. 

Hidrofoare AL-KO  | Control Smart

Sistem de control electronic

Sistemul de control electronic inteligent cu sistem de control al debitului monitorizează funcționarea instalației de apă menajeră 24 de ore din 24 și asigură astfel o protecție optimă a pompei împotriva funcționării în gol. În cazul în care apa nu este disponibilă, pompa este oprită imediat - astfel încât pompa nu funcționează la cald.

Hidrofoare AL-KO  | Sistem de măsurare a debitului

Totul la vedere

Sistemul de măsurare a debitului afișează toate condițiile de funcționare, cum ar fi debitul sau presiunea, pe afișajul digital. Acest lucru înseamnă că starea de funcționare curentă poate fi citită în permanență și, dacă este necesar, poate fi modificată cu ușurință.

Hidrofoare AL-KO | Filtru XXL integrat

Un lucru curat

Filtrul XXL integrat (la modelele Comfort și Premium) protejează pompa și clapeta de reținere în mod optim împotriva murdăriei și garantează o funcționare fiabilă. Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare și înlocuire fără a demonta setul de aspirație.

Hidrofoare AL-KO | Funcționare silențioasă

Foarte plăcut și liniștit

Instalată permanent în casă sau în pivniță, hidroforul HW 6000 FMS Premium nu numai că furnizează o cantitate mare de apă și se pornește automat atunci când apa este extrasă (cu o emisie sonoră maximă de 73 dB(A)), este, de asemenea, extrem de silențios.

Hidrofoare AL-KO | AL-KO HW 6000 FMS Premium

Eficient și economic

Cu o eficiență de peste 30 la sută, HW 6000 FMS este extrem de rentabil și economisește energie. În plus, consumul de energie poate fi redus cu 15 % prin trecerea la modul ECO.

Hidrofoare AL-KO | Tehnologie de transportare în 5 trepte

Performanță în orice poziție

Tehnologia de transportare în 5 trepte a HW 6000 FMS permite un debit maxim de 6.000 l/h. Funcționarea este monitorizată de un sistem de control electronic inteligent care, împreună cu protecția integrată împotriva funcționării în gol, garantează o durată de viață lungă a pompei.

Hidrofoare AL-KO | Funcționare

Ce este un hidrofor?

Un hidrofor este o soluție eficientă pentru utilizarea apei menajere și contribuie astfel la protecția mediului. Hidrofoarele pompează apa până la o înălțime de 60 m de la o cisternă, fântână sau butoi de apă de ploaie în casă. Filtrele XXL și supapele de reținere protejează eficient instalația de apă menajeră și conductele împotriva depunerilor. Profitați de aceste posibilități.

Hidrofoare din gama Premium
| Cu afișaj electronic
| Prefiltrul XXL integrat
| Sistem de măsurare a debitului
| Funcționare fiabilă și silențioasă

Hidrofoare din gama Comfort

| Prefiltrul XXL integrat
| Sistem de măsurare a debitului 
| Funcționare fiabilă și silențioasă


Hidrofoare din gama Classic
|Pompe robuste și puternice pentru începători
|Foarte ușor de instalat
|Fără întreținere datorită motorului durabil și robust
|Manometru, presostat și cablu de conectare inclus

Avantajele Hidrofoarelor AL-KO
Avantajele hidrofoarelor AL-KO | Compacte și puternice

Compact și puternic

Hidrofoarele sunt controlate electronic și au un design compact. Acestea furnizează la o presiune constantă, fără fluctuații și, prin urmare, sunt deosebit de potrivite pentru operarea aspersoarelor.

Avantajele hidrofoarelor AL-KO | Protecție împotriva funcționării în gol

Protecție cuprinzătoare

Protecția integrată împotriva funcționării în gol protejează în mod eficient pompa împotriva posibilelor deteriorări în cazul lipsei de apă. De asemenea, filtrul XXL ușor de curățat asigură o protecție optimă împotriva contaminării.

Avantajele hidrofoarelor AL-KO | Control automat

Sistem Smart Control

Sistemul de control electronic inteligent cu control automat monitorizează funcționarea hidroforului 24 de ore din 24 și asigură astfel o protecție optimă împotriva funcționării în gol. În cazul în care apa nu mai curge o singură dată, pompa este oprită imediat.

Avantajele hidrofoarelor AL-KO | Hidroforul HWA 6000/5 Premium

Eficiență ridicată, funcționare silențioasă

Datorită tehnologiei puternice de transport în 5 trepte, cu o eficiență de peste 30 %, hidroforul HWA 6000/5 Premium nu este doar extrem de eficient, ci și plăcut de silențios, cu o emisie maximă de sunet de 71 dB(A).

Hidrofoare AL-KO | Funcționare

Ce este un hidrofor?

Sistemul de control electronic inteligent, cu control automat, monitorizează funcționarea distribuitorului de apă menajeră 24 de ore din 24 și asigură astfel o protecție optimă împotriva funcționării în gol. Deoarece, dacă apa nu este disponibilă, pompa este oprită imediat - astfel încât pompa nu funcționează la cald.

Hidrofoare din gama Premium

Presiune constantă cu funcționare deosebit de silențioasă

Hidrofoare din gama Comfort
funcționare complet automată, simplu de instalat

Hidrofoare | Economisirea apei în gospodărie și în grădină

Economisirea apei a devenit mai ușoară

Consumul mediu de apă al unei persoane este de aproximativ 120 de litri pe zi. Utilizarea suplimentară a apei de ploaie în grădină și în gospodărie ar putea înlocui aproximativ 35-40 de litri de apă potabilă pe persoană și pe zi.

O mare parte din apă este folosită ca apă de serviciu (Sursă: Statista):
|Baie, duș și îngrijire corporală: 36%

|Spălarea toaletei: 36 %
|Spălarea rufelor: 12 %
|Comerț de mici dimensiuni: 9 %
|Grădină, curățenie, îngrijire auto: 6 %
|Spălare vase: 6 %
|Mese: 4 %

consumul ar putea fi redus cu ușurință cu aproximativ 33 % (toaletă și grădină) prin utilizarea apei de ploaie.

Utilizarea apei de ploaie în casă
În grădină, utilizarea apei de ploaie poate fi rezolvată destul de ușor cu un butoi de ploaie și o pompă de apă. Cu toate acestea, atunci când folosiți apa de ploaie în casă, există câteva aspecte de luat în considerare:

| Folosiți numai apă de ploaie de pe suprafețe de acoperiș adecvate - acoperișele din cupru și zinc sunt considerate nepotrivite din cauza compușilor metalici solubili și insolubili.

| Instalați un rezervor de stocare a apei într-un loc adecvat pentru a vă asigura că temperatura de stocare a apei este sub 18 °C. Capacitatea rezervoarelor convenționale de stocare a apei de ploaie este cuprinsă între 2.000 și 10.000 de litri, de obicei sub forma unor cisterne subterane din beton sau plastic.

| Filtrați fin apa înainte de a o depozita pentru a asigura o calitate permanent bună a apei. Filtrele de scurgere, filtrele de colectare centrală sau filtrele gata instalate în rezervorul de stocare sunt variantele tipice.

| Separarea strictă a sistemelor de apă potabilă și de apă de ploaie - aceasta este una dintre cele mai importante cerințe de bază. Pentru a evita orice confuzie de conducte, există obligația de a eticheta conductele de apă de serviciu. În plus, robinetele de apă de ploaie trebuie să fie marcate cu o etichetă "fără apă potabilă".

| Nu există presiune la robinet fără o instalație de apă menajeră: Folosiți o instalație de apă menajeră AL-KO sau un distribuitor de apă menajeră pentru a face apa disponibilă în funcție de necesități.

Instalații de apă menajeră cu durată lungă de viață
Pentru a ne asigura că hidrofoarele noastre își îndeplinesc întotdeauna sarcinile, acestea au mai multe caracteristici relevante pentru siguranță. În funcție de model, recipientele sub presiune sunt fabricate din oțel inoxidabil, care protejează împotriva coroziunii și ruginei. O protecție integrată împotriva funcționării în gol oprește pompa imediat ce nu curge apă. Prefiltrele mari, ușor de curățat, colectează impuritățile grosiere și mai puțin grosiere din apă și garantează astfel o durată de viață lungă. Deosebit de puternică: Pompele noastre au acționări cu una până la cinci trepte și, prin urmare, pot atinge înălțimi de refulare de până la 60 m și debite de până la 6.000 l/h.

Hidrofoarele oferă o presiune constantă datorită controlului inteligent
Două lucruri sunt responsabile pentru calitatea dispozitivelor noastre: În primul rând, controlul automat inteligent și electronic - acesta monitorizează permanent funcționarea distribuitorului de apă din casă și asigură astfel o protecție optimă împotriva funcționării în gol. În al doilea rând, motoarele au putere din belșug. Acestea au o putere de până la 1400 W, iar acționările pompelor cu 1 până la 5 trepte furnizează până la 6.000 l/h. Înălțimea maximă de refulare a distribuitoarelor noastre de apă menajeră este de 60 m.

.

Cookies

AL-KO Geräte GmbH și partenerii săi au nevoie de consimțământul dvs. (faceți clic pe "Sunt de acord") pentru utilizărea individuală a datelor,  pentru a salva și / sau a prelua informații de pe un dispozitiv (adresa IP, ID-ul utilizatorului, informații despre browser). Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.

Utilizarea datelor

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a îndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru:

Comunicarea cu dvs;

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Utilizăm informațiile despre dispozitiv pe care le colectăm pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu Site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate)..